Reilua ja rehellistä vaihtoautokauppaa vuodesta 2014

Tämä on ollut selkeästi ollut oikea tie. Kauppa on käynyt hyvin, ja haluankin kiittää asiakkaitani luottamuksesta. Vuoden vaihteessa oli aika laajentaa toimitilojani merkittävästi. Nyt pystymme tarjoamaan  entistä laajemman valikoiman.

Tunnen autot paremmin kuin moni muu. Olen viettänyt koko elämäni autojen parissa: rakentanut autoja, ajanut rallia, johtanut autoliikettä ja luonnollisesti myös leikkinyt autoilla. Poikani Matti näyttää tulevan samoja jälkiä leikeistä lähtien.  –  Jari Rinne

Pojasta kauppa paranee

Nyt myös poikani Matti on valmiina palvelemaan autokaupoissa. Kesällä 2016 hän sai päätökseen automekaanikon koulutuksen ja vapautui armeijan kuljetuskomppaniasta. Puoli vuotta harjoiteltiin yhdessä työskentelyä. Hyvin meni. Nyt palvelemme kahden myyjän voimalla. 

Edelleen suurin osa autoista on edullisia – alle 10.000 euron – autoja, millä kaupankäynti alkoikin. Emme näe syytä muuttaa tätä jatkossakaan.  Myymiemme autojemme rehellinen ja hyvä kunto on ollut perustana toiminnalle heti alusta. Tätä tulemme jatkossa vahvistamaan. 

Tarkastamme ja koeajamme henkilökohtaisesti joka ikisen auton. Teemme tai teetämme autoihin kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset. Myyntihetkellä auto on kunnossa, huollettu ja puhdas.

“Suomen halvin”

Joukkoon mahtuu tietysti myös autoja, joita emme näe mielekkääksi kunnostaa vaatimaamme tasoon. Ne autot tunnistat lupauksesta "Suomen halvin”, sillä auton kunto on huomioitu reilusti hinnassa. Näistä saat kunnostamalla todella edullisen auton.

Olet tervetullut tutustumaan valikoimaamme, olit sitten mies tai nainen, kokenut ajaja tai ensiostaja. 

Tervetuloa kaupoille.
- Jari Rinne

Avoinna

ma-pe 09.00 -17.00
Muina aikoina SOITA 0400 555 996

Yhteystiedot

AutoRinne Oy
Myllymäenkatu 25
53500 Lappeenranta